Om os

KVALITETSBRANDS

Horse Choice repræsenterer Connolly’s RED MILLS foder og Foran tilskudsprodukter i Danmark og arbejder sammen med hele teamet bag Connolly’s RED MILLS i Irland.

Karina er i tæt dialog med de forskellige ernæringseksperter, dyrlæger, udviklere og forskere, der arbejder fast i Red Mills teamet, hvilket giver dig mulighed for altid at få faglig hjælp af høj kvalitet.

Se alle vores brands HER

FEED YOUR DESIRE TO WIN


Connolly’s RED MILLS har fodret vindende heste siden 1908. Det kvalitetsrige foder fremstilles kun med de allerbedste ingredienser, der tilberedes således den ernæringsmæssige værdi øges.

Endvidere er fordøjeligheden og optageligheden helt i top. Der anvendes ingen ingredienser eller fyldstoffer af dårlig kvalitet, du får kun det bedste af det bedste. RED MILLS har et bredt velsmagende sortiment, der imødekommer enhver hests behov og aktivitetsniveau. 

RÅDGIVNING

Har du ofte haft lyst til en snak om dine heste i stalden? Går du og stiller dig selv spørgsmål om hvorvidt dine heste nu får rette ernæring eller om du bør gøre tingene anderledes? 

Du er altid velkommen til at tage kontakt – det er ganske gratis og uforpligtende. 

Kontakt os HER

HORSE CHOICE OG KARINA

Horse Choice blev etableret i 2016 af Karina Vinther.

Karina har gennem sine mange års erfaring i ridesporten, lært at det er essentielt for præstationerne på banen, at alle parametre er toptunet. Idéen var – og er – derfor at samle de bedste produkter og brands under ét tag, for netop at skabe de ultimative forudsætninger for både hest og rytter.

Gennem de mange år i ridesporten, både som professionel og amatørrytter, har Karina set og erfaret, hvad der virker og hvad der ikke virker. En kombination af Karinas store hestenetværk og mange erfaringer har dannet fundamentet for Horse Choice.
 
Horse Choice er under rivende udvikling og udvælger sine brands meget nøje. Vi vægter kvalitet utrolig højt.
 

KVALITET OG RÅDGIVNING

Karina er af den opfattelse, at man aldrig bliver for gammel eller dygtig til at lære noget nyt. Det er meget vigtigt for os i Horse Choice, at være ydmyg og at lytte til vores kunder.
 
Målet med Horse Choice er at skabe de bedste forudsætninger for fremtidens ekvipager. Det skal gøres ved at tilbyde den bedste kvalitet der findes på markedet. 
 
Hesteverdenen er high class og helt unik – den stiller store krav til dig, dine heste og folk omkring dig. Så hvorfor ikke give dig selv og dine heste de bedste forudsætninger for at præstere i sporten.

Velkommen til Horse Choice!
 
 

“Kvalitetsprodukter og kvalitetsrådgivning”