Thalia Pitzner


Konkurrerer for: Danmark

Biografi: Jeg er en selvstændig og viljestærk pige på 25 år, som er født og opvokset i Nordsjælland. Jeg har min egen stald, som jeg har lejet oppe i Nordsjælland, hvor jeg har mine egne 3 heste og nogle elevers heste. Jeg er springrytter og har redet hele livet. Jeg begyndte at tage min ridning mere seriøst i 2015, hvor jeg boede i Dubai og red en del. Siden hen har hesteeventyret taget mig gennem både Holland og Tyskland over nogle år. Jeg konkurrerer på nuværende tidspunkt i MB klasser.

Stævneheste: Castelino van Westleven, Quality Sun og Pinola

Bedste resultat:
Jeg ved ikke, om det er mit bedste resultat, men et rigtig godt minde var til internationalt stævne i Lier, hvor jeg blev placeret i alle mine klasser og vandt to af dem.

Hvad gør du i din daglige træning for at optimere din præstation til stævne?
Det jeg fokuserer mest på, er mine hestes glæde og sundhed, fysisk såvel som mentalt. Jeg springer dem meget lidt hjemme - gerne gymnastikspring, når det er. Ellers rider jeg normal kondition og lydighedstræning, i skoven og hygge-ridning/løsgørende arbejde. For mig er det vigtigt, at hestene har mulighed for at finde ro og balance der hjemme for at kunne præstere bedst, når de er ude. For selv at kunne yde mit bedste, spiser jeg sundt, holder mig i god form via fysisk træning og mental træning.

Et godt råd inden man rider på banen?
Vælg den tilstand, du gerne vil have. Spørg dig selv: Hvad vil jeg gerne have ud af denne tur? Derefter: Hvordan opnår jeg det? - det kan være ved at minde dig selv om, 3 ting du skal fokusere på, når du er på banen. Og så luk alt andet ude. Kun dig og hesten i fokus. - Derudover, så husk at have det sjovt! Det er ofte mit mål ved et stævne :-)

Dit valg af RED MILLS:
Jeg fodrer Competition 12 Mix til Castelino, Cool'n'Cooked til Quality og Pinola, samt Oat Balancer Cooked Mix til min elevs hest og derudover får de Red Mills Hi-Fibre Bran Mash. Det kan jeg godt lide at give, som en ekstra forkælelse og til stævner. Jeg går selv meget op i min kost, fordi jeg ved, hvilken stor betydning det har. Derfor var jeg opsat på, at mine heste skulle have Red Mills. Jeg fodrer mine heste med lidt forskelligt fra Red Mills, da de alle er forskellige, både alder og temperamentsmæssigt.
Det er fantastisk at kunne få specifikt foder til den enkelte hest.

Hvad betyder RED MILLS for dig og dine heste?
Efter skiftet til Red Mills har mine heste skiftet temperament til det bedre. Nu er de alle afpasset efter deres behov. Jeg har også oplevet en langt større spiseglæde hos to af mine heste, som ellers er meget kræsne. Udover det, skinner deres pels ekstra.
Derudover er det fantastisk at kunne søge råd og vejledning i det omfang jeg behøver, når der dukker spørgsmål op i det daglige, såvel som til stævner.