Sofie Bøgelund


Konkurrerer for: Danmark

Biografi: Springrytter, bosat på sine forældres gård i Tjele sammen med kæresten Mads og datteren Lilje. Stedet rummer alle faciliteter til hestene og træning.

Stævneheste: Harløsegårds Rubina, Volstrups Cash, Skovbakkegårds Cisi

Bedste resultater:
Guldmedalje nordisk mesterskab hold med Cisi i 2013
Sølvmedalje nordisk mesterskab individuelt Cisi i 2013
Nr. 3 GP Odense 2016 med Cash
Vinder af begge championats indledende runder med 9 i karakter med Cash i 2013
Rubina placeret GP Odense 2016

Hvad gør du i din daglige træning for at optimere din præstation til stævne?
Efter hver træning tænker jeg over hvad jeg kan gøre bedre til næste dag. Det kan være små justeringer som er super vigtige for at det hele fungerer til stævne.

Et godt råd inden man rider på banen?
Jeg er altid koncentreret inden jeg rider på banen. Desuden er det vigtigt stadig at have det sjovt og holde et positivt fokus.

Dit valg af Red Mills:
Cisi og Rubina er begge lidt varme heste, med en del temperament. At skifte dem over på Red Mills Cool’n’Cooked mix har betydet en verden til forskel. Der er ingen havre i Cool’n’Cooked mixen og det har for mig betydet meget roligere heste.
Cash derimod har behov for ekstra energi, især i sæsonen hvor han både skal gå stævner og bedække. Han bliver derfor fodret med Red Mills Horse Care 10.
Desuden har jeg altid Red Mills Mash med til stævner. Alle hestene er vilde med mashen og den hjælper dem med at optage vand samt har et højt indhold af fordøjelige fibre.

Hvad betyder Red Mills for dig og dine heste?
Red Mills er foder af meget høj kvalitet. Hver enkelt hest får dækket sine behov, og jeg ved dermed at de har de bedste forudsætninger for at præstere i sporten.