Sandra Enemark


Konkurrere for: Danmark

Biografi: Springrytter. 31 år, bor i Næstved. Mine heste er opstaldet på Riders Cup. Jeg er født ind i en hestefamilie så det lå ganske naturligt at gå den vej. Jeg har redet hele mit liv og kunne ikke forestille mig et liv uden. Dog tog jeg en pause på ét år for at føle efter da jeg var omkring 20 år, og siden har jeg aldrig overvejet det igen. Det er MIT liv. Rider GP niveau 145/150 til CSI*-CSI*** stævner. Samt youngsters. Derudover uddanner jeg ungheste fra 3 år og op til topniveau, både egne og heste udefra.

Heste: Conway, Bjerglunds Condor, Second Edition, Comme Ci Comme Ca, Clarissa, Mumbai Z

Bedste resultater:
Vundet DM pony og junior -NM hold og individuelt for junior og udtaget til EM. Som senior har jeg vundet 145 S* flere gange. Været nr 4 i 150 GP og plac i CSI*** GP samt uddannet ungheste til championater, og til top niveau af youngsterklasser med flere sejre og top placeringer. Nr. 10 til senior DM.

Hvad gør du i din daglige træning for at optimere din præstation til stævne?
Jeg forsørger at holde mit øje ved lige, ved at springe ofte, bare små spring. Så føler jeg mig mest sikker og det booster min selvtillid til stævner. Jeg søger for at speeder og bremse virker. Altså at min hest reagere på mine hjælpere når jeg vil ride tilbage eller frem, ellers er det umuligt at ride en bane. Jeg rider springundervisning ca én gang om ugen for at hente ny inspiration og få hjælp til de små ting der kan opstå, så man ikke låser sig fast i sin ridning.

Et godt råd inden man rider på banen?
Hold dig til din plan - gennemgå banen så du kan den 100% inden du rider ind. Forsøg at omvend dine nerver til energi og vilje til at lykkedes. ”Jeg kan, jeg vil, jeg skal” men vær ikke bange for at fejle, for så fejler man. Og det skal der også være plads til. Hvis man altid gør sit bedste, kan man ikke gøre mere. Jeg lever efter dette motto: ”you never loose, you learn”


Dit valg af Red Mills:
Mine heste får Conditioning 14 Pellets, hvilket er en kornfri pille, som vi valgte at køre mine heste over på, da de har rigeligt med energi fra naturens side og mangler et foder der kan holde dem en smule nede på den rigtige måde. Det opnår jeg 100% med dette produkt. Derudover får de Comfort mash som et ekstra måltid hver dag. Conway får ikke så meget at spise, da han holder utrolig nemt huld, så ham balancerer jeg med Grocare Balancer, så jeg sikrer mig han er 100 % dækket ind.

Hvad betyder Red Mills for dig og dine heste?
Hestene ser fantastiske ud i pels og muskler. Det giver et indtryk af at hestene er velplejet, veltilpas og velfungerende. Hvilket er utrolig vigtig for mig. Derudover kan de tilbyde mig nogle produkter der passer netop til mine heste og deres lidt iltre temperament. Jeg vil helst have heste med blod, men så må man også tilpasse foder osv. så godt som muligt så det ikke tager overhånd.