Julie Bjerregaard


Konkurrerer for: Danmark

Biograf: Jeg er en selvstændig pige på 19 år. Jeg bor i Nibe, hvor jeg driver min egen stald herhjemme. Jeg er springrytter og har i et år været bosat i Tyskland, hvor jeg trænede hos Andreas Erni. Da jeg var dernede, gik det først rigtigt op for mig, at det var det jeg ville lave resten af mit liv. Så da jeg flyttede hjem, besluttede jeg mig for at starte min egen springstald op, hvor jeg har springheste i ridning mm.

Stævneheste: Bente MB, Calippola, Pari-Lana Nexen og New Messi

Bedste resultater:
Vinder af 4,5 og 6 års championat i år 2014,2015 og 2016. Udover det, har jeg rigtig mange gode minder. Bl.a. hvor jeg var til stævne i Holland og min hest Bente var nul i 3x 130 klasser og placeret i dem alle.

Hvad gør du i din daglige træning for at optimere din præsentation til stævne?
For mig er det først og fremmest vigtigt at hestene er glade og tilpasse, at de kan få lov at tage en tur i skoven en dag, eller bare hygge sig på folden. Udover det, så tænker jeg efter en træning om hvad jeg kan gøre bedre til næste dag. Jeg rider springundervisning en gang om ugen hos Christian Tang hvor jeg får fif og hjælp til tingene – både i det daglige arbejde, men også i springningen. Så jeg kan øve videre næste dag og bliver bedre til det jeg brænder for.

Et god råd inden man rider på banen:
Det første jeg gør, det er at visualisere banen. Altså hvordan vil jeg ride, hvor mange galopspring osv. Derefter finder jeg ro inde i mig selv, jeg holder kun 100% fokus på mig og den hest jeg sidder på. Og så er jeg glad, vigtigst af alt!

Dit valg af RED MILLS:
Vi bruger mest Horse Care 14 Mix, Hi-Oil, GroCare Balancer og selvfølgelig mash. Mine heste har aldrig set bedre ud end de gør efter de er kommet over på Red Mills. Deres pels SHINER, de elsker maden og jeg skal ikke bekymre mig over om de får alle de vitaminer, mineraler osv. som de har brug for. Og så syntes jeg det er super dejligt, at det er så enkelt at fodre med og at der er så meget forskelligt slags foder man kan fodre med, så der er altid noget som passer til den enkelte hest.

Hvad betyder RED MILLS for dig og dine heste?
Det er så vigtigt at fodringen er i orden og det ved man med 100% sikkerhed at det er ved Red Mills. Det er dejligt, at man kan være helt rolig ved at fodre med Red Mills. At man ikke skal give hestene alt muligt forskelligt tidskud ved siden af, for at holde det hele ved lige – det er alt sammen i fodret i forvejen. Man er rolig, fordi man ved at hestene har alt de det skal bruge for at præstere – hvilket jo er mega vigtigt! Og så elsker hestene bare fodret og de ligner en million. Hvem vil ikke have heste der skinner som en diamant? ;-)