Isabel Vang Hvitved

Konkurrerer for: Danmark

Biografi:
Jeg hedder Isabel Vang Hvitved og er født i 2003. Jeg fik min første pony i 2012, og har fulgt mine drømme lige siden. Jeg er en meget målrettet springrytter, og tager hestene meget seriøst. Jeg blev i 2017 udtaget til landsholdet på pony, og startede europamesterskabet i 2018 og 2019 på 2 forskellige ponyer. Fra 2020 er jeg færdig med pony, og glæder mig til at vokse mig meget bedre på hest. Jeg ser forhåbentlig frem til at repræsentere Danmark igen som juniorrytter.

Stævneheste: Bollinger Cuvee (2013), Grand Breaker (2011)

Bedste resultater:

- Nordisk mester i 2018 på min top pony Doon Laddie.

- Sølv til nordisk mesterskab for hold i 2018 og 2019

- nr. 20 til Europamesterskabet i 2019 på Strattonstown nearly gone

- Grand prix vinder i Drammen 2019 på Kalypso skovgaard

- Nr. 1 & 3 i Opglabbeek 130 cm på Strattonstown nearly gone & kalypso skovgaard

- Grand prix vinder i Suså 2019 med Jack the lad

- Grand prix vinder i Lier 2018 med Doon Laddie

- Nr. 3 til DM i 2017 og 2018

Hvad gør du i din daglige træning for at optimere din præstation til stævne?
Jeg træner meget dressur i hverdagen og får blandt andet dressurundervisning to gange om ugen af Simone Barnekow. Hun giver mig mange “lektier” som jeg skal arbejde videre på, og som giver pote til springningen. Udover min dressurundervisning, får jeg springundervisning af Pedro Gosk. Der træner vi meget teknik, både for mig og for hestene. Ellers sørger jeg meget for at holde mine heste glade, og rider ture i skoven.

Et godt råd inden man rider på banen?
Jeg er meget fokuseret inden jeg rider på banen, og sørger for at min hest og jeg selv er 100% klar til opgaven.

Dit valg af Red Mills:
Jeg fodrer min ene hest med Conditioning 14 pellets og den anden med Horse Care 14 Mix. Vi har valgt foder ud fra hvad vi synes passer bedst til den enkelte hest.

Hvad betyder Red Mills for dig og dine heste?
Hestene ser fantastiske ud. Deres pels er blevet skinnende, og de har fået mange flere muskler. Man kan se hesten er velplejet og tilpas, hvilket har en stor betydning for mig. Udover det, er det dejligt at foderet er 100% tilpasset til mig og mine heste, og at man ikke skal bekymre sig om det. Vi har altid fået den bedste rådgivning, hvilket virkelig har givet pote. Grand Breaker fodrer vi med Conditioning 14 pellets samt Grocare Balancer. Bollinger Cuveé fodrer vi med Horse care 14 Mix samt Grocare Balancer. Det er fantastisk, at udvalget er er stort hos Red Mills, således at vi kan tilpasse for hver enkelt hest i stalden.