Sara Bech Strøm

Konkurrerer for: Danmark

Biografi: Jeg er 17 år gammel og bliver 18 til november 2018. Vi har vores 6 heste hjemme på en gård i Midtjylland, som går i løsdrift hele året rundt. Mine egne 3 heste er i alderen fra 6-8 år gammel og bliver brugt til military. Jeg har været en del af det danske landshold i 3 år og ser frem til at repræsentere Danmark ved EM igen i 2018. Jeg har selv redet mine heste op og min nuværende landsholds-hest har jeg bragt fra tilridning til international 2** niveau og kvalificeret den til verdensmesterskaberne for ungheste i en alder af 6 og 7 år.


Stævneheste: Dicte Aldrup, New Ambition og Rose Top

Bedste resultater:
Individuelt sølv ved DM for junior/youngrider 2016
Individuelt bronze ved NM for junior/youngrider 2016
Bedst placeret dansker (nr. 23) ved EM for junior 2017

Hvad gør du i din daglige træning for at optimere din præstation til stævne?
For mig er det vigtigt at have et godt samarbejde med kompetente trænere, der kan snakke om hvad målet for dagens træning er og hvad det overordnet mål er. Derudover holder jeg mig i god fysisk form ved at cykle mindst 8 km hver dag samtidig med løb og styrketræning nogle gange om ugen.

Et godt råd inden man rider på banen?
Skabe en boble hvor kun hesten og en selv eksisterer, og så kun fokusere på opgaven

Dit valg af Red Mills:
Cool ‘n’ Cooked Mix: Bliver brugt i det daglige til konkurrence hestene
Competition Mix: Bliver brugt som ekstra boost til dem der er under hårdere træning
Oat Balancer Cooked Mix: Bruges som tilskud til de øvrige heste i stalden


Hvad betyder Red Mills for dig og dine heste?
Red Mills har helt klart optimeret mine hestes velbefindende. Energien er god, selv når de fælder, hvilket har været et problem før de kom på Red Mills. Derudover har de et godt overskud til ridningen som gør arbejdet meget lettere. De er glade for at spise og der slikket helt op hver gang! Selv hos de lidt kræsne heste. Derudover ser de godt ud i huld og pels