Lecia Rigmor Remmevad


Biografi: Mit navn er Lecia Remmevad. Jeg er militaryrytter og 21 år gammel(1988). Jeg bor sammen med min kæreste i hammershøj, og mine heste står hos mine forældre der bor i Vorning, ca. 5 minutter væk i bil.
Jeg har redet siden jeg som 2 årig sagde ordet "hest" til min mor, og hun tog mig med ud på en rideklub. Da jeg startede på rideklubben fik jeg undervisning af Marianne Løve, som jeg også får undervisning af den dag idag.
Jeg har været en del af det danske pony landshold i military i 2011,2013 og 2014 og vinder 2x guldmedalje og 1x sølvmedalje. Derudover har jeg deltaget 3 gange ved DM på pony med en sølvmedalje, og en gang ved DM for junior.

Stævneheste:
Fifi Dong Fly(F:freezebee pari, MF:come back ll
Petit Fleur 43

Bedste resultater:
Mit bedste resultat på Fifi Dong Fly er vores danmarksmesterskaberne for hold Guld medalje, hvor vi samtidig vandt vores individuelle klasse og havde holdets bedste resultat.

Hvad gør du i din daglige træning for at optimere din præstation til stævne?
Det kan af og til være en udfordring i den daglige træning at få det hele til at fungere, hvis man som mig hverken har ridebane/ridehus eller andet hjemme. Jeg gør rigtig meget op i at mine heste kommer ud og gå i forskellige slags underlag, da de som militaryheste bliver budt på lidt af hvert i forhold til bundforhold til stævnerne. Så på den måde er det helt perfekt at jeg har et stykke ridevej til den nærmeste ridebane, der kan jeg nemlig både ride på astfslt, græs og grusvej. De skal simpelthen være vant til alverdens ting og sager så jeg ved hvordan de reagere til stævne. Derfor kan jeg også finde på at tage ud og ride i en god regnbyge. Det er ikke alle heste der synes det er lige sjovt, men ikke destromindre sker det altså af og til, til stævner. På den her måde får jeg: Glade heste, alsidig træning og styrket hestens knogler og led.

Et godt råd inden man rider på banen:
Det vigtigste er at have styr på sig selv. Man skal gå ind på banen og nyde turen, som hvis det var en træning derhjemme. Man skal ikke lade sig distrahere af de andre konkurrenter, men selv ride med overblik og et smil på læben. Jeg siger selv tre ord til mig selv inden jeg skal på banen. "Jeg kan, jeg vil, jeg gør det"

Dit valg af RED MILLS:
Petit Fleur 43 fodre vi med cool n cooked mix. Det gør vi fordi hun er en hest meget en del tænding og energi, og med cool n cooked har hun den perfekte mængde energi uden at det bliver for meget, under træning.
Fifi Dong Fly bliver fodret med horse care 14 mix. Det gør hun da vi fandt ud af at hun havde mavesår, som hun har fået før jeg købte hende, i den forbindelse havde hun også tabt sig, og derfor var Horse care 14 det ideelle til hende.

Hvad betyder RED MILLS for dig og dine heste?
Efter jeg er skiftet til REDMILLS er det bliver så nemt at fodre! Begge mine heste får en lille skovlfuld 3 gange om dagen(vinter). Ingen tilskudsprodukter eller andet. De er altid flotte og skinnende i pelsen, og de ELSKER at spise det. Jeg føler mine heste hviler mere i sig selv, og de bruger deres energi anderledes end før. Vi har blandt andet oplevet at Fifi vandrede rigtig meget rundt i hendes boks, og den var umulig at at muge ud i. Efter vi skiftede til REDMILLS kunne vi tydeligt se forskel i boksen.