Cabrina Zillo Geip


Konkurrerer for: Danmark

Biografi: Jeg hedder Cabrina Geip, er 30 år gammel og driver til daglig en trænings- og salgsstald, CG Sporthorses i Odense SV på Fyn. Jeg har redet siden, jeg var 3 år gammel og besluttede i en meget tidlig alder, at jeg ville uddanne mig til berider, da heste altid har været en del af mit liv, og jeg ikke kunne være foruden.

Jeg blev uddannet exam. berider i 2015 ved berider Jon D. Pedersen, hvorefter turen gik til Hingstestation Katrinelund på Mors, hvor jeg stod for uddannelse af stedets dressurhingste og salgsheste.

Jeg mødte min kæreste Søren under min uddannelse, og heldigvis er han også meget hesteinteresseret, så vi er sammen ved at opbygge vores egen private stald, hvorfra jeg driver mit firma CG Sporthorses.

Jeg har redet utallige championater, kåringer, Egnethedstest og stævner på A-B og C niveau i spring og dressur på både heste og ponyer. Jeg har uddannet heste til Grand Prix dressur, har vundet og været placeret optil Intermediare niveau.

Stævneheste:
Mine stævneheste pt på lilleturs niveau er Banja Luca & Dublin

Bedste resultater:
Fynmester i både spring og dressur

Danmarksmester for beriderelever i dressur

Kvalificeret Vestervangs Garson med 8,62 % til 6 års championatfinale

I 2018 nr. 7 i Bundgård Byg Finalen

Hvad gør du i din daglige træning for at optimere din præsentation til stævne:
I min daglige træning sørger jeg for at både hesten og jeg er i god fysisk form til den kommende opgave. Jeg dyrker fitness, for at smidiggøre mig selv, så jeg kan bistå min hest bedst mulig. Hestene skal fodres, så de står flot og klar til at yde det optimale med tilpas huld og energi. Mit daglige arbejde består af grundridning, smidiggørelse og indøvelse af enkelte nye øvelser. I ugen optil et stævne træner jeg ikke max, men veksler mellem lidt program ridning og nogle lette dage med meget skridt og lunte trav/galop, så dens krop er tilpas løsgjort på stævnedagen.

Et godt råd inden man rider på banen:
Træk vejret dybt, og det at lukke sig ind i boblen med kun hesten og dig for at yde det niveau I netop er nået til hjemme i træningen. Hesten skal kunne øvelserne hjemmefra, så man kan ride på banen med forvisning om, at den kan sine ting. Det giver ro for både hest og rytter at vide, man har forberedt sig maximalt på den stillede opgave.

Mit valg af Red mills:
Da jeg har en mindre stald, har jeg mulighed for at fodre efter den enkelte hests behov. Ikke 2 heste er ens og skal derfor fodres forskelligt. Derfor er jeg meget glad for Red Mills, der har forskellige produkter, der er målrettet den enkelte type hest.

Til plagene bruger jeg Stud mix, da det sikrer, at de får de mineraler og vitaminer, som de har brug for, uden risiko for vækstforstyrrelser. Til avlshopperne bruger jeg ligeledes Stud mix, så de får tilstrækkelig med vitaminer, mineraler, og holder en passende huld, så de kan opfostre deres føl optimalt, uden samtidigt at blive for tykke, da det går ud over reproduktionen.

Jeg bruger Cool'n Cooked mix til tilridnings-, ungheste samt enkelte af de ældre heste, da de skal have energi uden at blive for varme.

Til den meget sensitive hest bruger jeg Conditioning 14 pellet, da den ikke mangler energi, men derimod ro og balance, så den koncentrerer sig om ridningen.

Til stævnehesten, der har brug for en masse energi dog uden at blive for overkåd, bruger jeg Competition 12 mix, så den holder sig frisk og glad over en lang stævneweekend, og også er frisk og tilpas, når vi om mandagen er hjemme igen.

Til stævner og som en daglig snaks bruger jeg Hi-Fibre Bran Mash, som alle hestene elsker at smaske i sig.

Jeg har altid fodret mine heste efter deres forskellige behov, med hver deres forskellige fodermærker og tilskudsprodukter, der passede til den enkelte hest. Med Red Mills er dette blevet mere simpelt, da det enkelte produkt indeholder lige det den enkelte type hest har brug for, hvorfor andre tænkelige tilskudsprodukter er overflødige.

Hvad Red Mills betyder for mig og mine heste:
Jeg kunne på alle hestene hurtigt se en stor forskel på temperament, muskulatur og pels, og især på den sensitive hest kunne jeg mærke den blev anderledes i dens reaktionsmønster, og derfor meget nemmere at håndtere.

Competition 12 mix har givet de aktive stævneheste mere udholdenhed og de står alle med en utrolig flot muskulatur og i rigtig showform.

Nogle af hestene har tidligere haft problemer med at spise tilstrækkeligt af deres tilbudte foder. Dette oplever jeg ikke mere, de spiser alle deres foder med velbehag og nogle af dem står indimellem kigger efter om ikke der skulle komme lidt mere.