Om os

Horse Choice blev etableret i 2016 af Karina Vinther.

Karina har gennem sine mange års erfaring i ridesporten, lært at det er essentielt for præstationerne på banen, at alle parametre er toptunet. Idéen er derfor at samle de bedste produkter og brands under ét tag, for netop at skabe de ultimative forudsætninger for både hest og rytter.

Gennem de mange år i ridesporten, både som professionel og amatørrytter, har Karina set og erfaret hvad der virker og ikke virker. En kombination af Karinas store hestenetværk og de mange erfaringer har dannet fundamentet for Horse Choice.

Horse Choice er under rivende udvikling og udvælger sine brands meget nøje. Vi vægter kvalitet utrolig højt. Vi står for den danske distribution af heste-, hunde- og kattefoder fra det verdenskendte brand Connolly's RED MILLS og sælger derudover equipment fra TORPOL. 

I 2018/2019 tog Karina den 3 dobbelte MMT-certeficering, Master of Mental Training ved den velkendte mentaltræner og performancecoach Rasmus Bagger. På baggrund af det arbejder vi i Horse Choice også utrolig meget med personlig udvikling og performance.

Karina er af den opfattelse, at man aldrig bliver for gammel eller dygtig til at lære noget nyt. Det er meget vigtigt for os i Horse Choice, at være ydmyg og lytte til vores ryttere og forhandlere.

Målet med Horse Choice er at skabe de bedste forudsætninger for fremtidens ekvipager. Dette skal gøres ved at tilbyde den bedste kvalitet der findes på markedet.

Hesteverdenen er high class og helt unik - den stiller store krav til dig, dine heste og folk omkring dig. Så hvorfor ikke give dig selv og dine heste de bedste forudsætninger for at præstere i sporten.


Velkommen