< Tilbage

Kender du TORPOL?16-11-2018 - 09:00

Jeg er jo den første til at tænke - hvad er det TORPOL kan de andre ikke kan? 

Kender du Torpol?

 

Det gjorde jeg ikke før Torpol lancerede sine produkter til World Cup i Herning.

Jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket over produkterne.

Jeg blev inviteret af Torpols danske agent, Troels Højvig, som står for salget af Torpol i Danmark. Troels ville gerne vise mig hvad deres produkter kan og var sikker på, at jeg ville blive lige så vild med Torpol som han er.

 

Torpol er en Polsk virksomhed som producerer equipment. Her kan jeg nævne; dækkener, bandager, bandageunderlag, underlag, skridttæpper, hutter mv. Der findes en ”Technology Collection”, en ”Classic Collection” og naturligvis sæson kollektioner. Førstnævnte kollektion indeholder magneter som blandt andet øger blodcirkulationen og mobiliteten hos hesten. Det har vi jo set så mange gange efterhånden, så jeg er jo den første til at tænke - hvad er det TORPOL kan de andre ikke kan?

 

Derudover har TORPOL underlag skabt med en inderside af et helt unikt materiale, kaldet Evolon, som forhindrer allergener i at komme ind på hestens krop. Derudover holder Evolon hesten tør, idet materialet kan absorbere op til 400 gange dets egen vægt. Evolon tillader hestens hud at ånde og forhindrer blandt andet hår at sidde fast. Se, det er jo virkelig interessant, for hvem synes ikke det ville være fantastisk med de egenskaber i et underlag?

 

Flere af Torpols produkter indeholder også ”Regulan”, som er en speciel form for fåreuld, som blandt andet har en thermo-effekt, er antibakteriel og er svedtransporterende. Der laves halfpads i mange forskellige varianter - med og uden magnetteknologi. 

 

Torpol har også en linje som ikke indeholder magneter. Denne linje er kaldet ”Classic Collection”. Her køber man produktet med de samme egenskaber som ”Technology Collection”, men blot uden magneter.          

 

Jeg har bestilt nogle forskellige produkter hjem, så jeg kan teste tingene selv. Jeg vil være helt sikker på, at jeg stå inde for de ting jeg skal sælge. Jeg glæder mig til at se tingene når de kommer.

 

I kommer til at høre mere, så snart jeg har haft tingene i hænderne og har prøvet dem af på egen hånd.

 

// Kærlig hilsen Karina 

 

< Tilbage