< Tilbage

Er du fuld af undskyldninger, eller tager du ansvar?24-10-2018 - 17:21

Vi har meget nemt ved at give andre, end os selv, skylden for de manglende resultater. Er du bedre end det - eller gør du som de fleste?

Hej, mit navn er Karina Vinther. 
Jeg er 31 år og har været en del af hestesporten siden jeg var 7 år gammel.
Jeg har etableret Horse Choice, fordi jeg synes det er enormt vigtig, at vi som ryttere, stiller store krav til det vi byder os selv og vores heste. Horse Choice er et centrum for brands som har kvalitet som førsteprioritet.

Følg med på vores blog, hvis du vil blive klogere på de valg du træffer. Lær hvad der skal til for at nå toppen og forstå hvorfor det er vigtigt at træffe de rigtige valg!

Hvorfor RED MILLS?
Red Mills var det første brand som blev en del af Horse Choice familien.
Jeg har fodret og arbejdet med utallige foderbrands gennem årerne. Jeg synes bare der manglede noget.
Jeg søgte noget unikt. Noget som lige kunne give hestene det sidste, prikken over I’et. 
Kender I det? – man føler ikke at hestene præsterer det de kan, ser måske ikke helt ud som de skal og man synes ellers man gør det hele efter bogen.

Mange kræver rigtig meget af sine heste og giver nogle gange (LÆS: ofte) hesten skylden og ansvaret for, at placeringen ikke kom i hus. Men, hvor er det skønt når man oplever, at ansvaret for præstationerne oftere og oftere er noget, rytterne påtager sig! Det er os der vælger hesten og os der har ansvaret for, at den har det godt og dermed har alle forudsætninger for at kunne holde til det vi beder den om. 
Hvorfor siger jeg det her?
Det gør jeg - fordi jeg via Horse Choice vil jeg forsøge at få så mange som muligt til at se, hvor ekstremt vigtigt det er, blandt andet, at være kritisk overfor det vi fodrer med.

Jeg brugte utrolig lang tid på at søge intensivt efter det rigtige foder. Et foder som jeg kunne stå 100 pct inde for. Til sidst var det der! Connolly's Red Mills måtte og skulle det være!
Jeg kan huske at jeg tænkte; ”hvorfor har ingen hentet Red Mills hjem til Danmark for længe siden?!”
Red Mills har jo det hele!
Det har den velkendte Irske kvalitet. Det besidder nogle helt unikke egenskaber, såsom måden ingredienserne er tilberedt på og hvilken indvirkning denne metode har på hestens fordøjelsessystem. Hesten optager foderet så godt, at det giver en stor indvirkning på pels, præstation og sundhed.
Red Mills tror på at det handler om ren ernæring. Ingen fyldstoffer, kun rene og gode ingredienser af allerhøjeste kvalitet.

Jeg er vild med Red Mills og det er jeg ikke alene om! Store dele af verdenseliten er enige med mig. De anvender også Red Mills.

// Kærlig hilsen Karina

< Tilbage